Beveiligingsadvies


Ieder kwalitatief advies start met het luisteren naar de noden en wensen van jouw situatie. Door een goeie inschatting te maken van het geheel, kunnen we samen bepalen wat de beste oplossing is voor je. Daarbij worden algemene tips meegedeeld om een veiliger omgeving te creƫren.

Zo komen we samen tot de ideale beveiligingsoplossing voor je, jouw gezin of onderneming.

Na het bepalen van de type oplossing wordt deze samen met je volledig uitgewerkt.
Dit doen we zowel voor alarmsystemen, camerabewaking, brandpreventie, mistgeneratoren en toegangscontroles, of een combinatie daarvan.Installatie

Indien je 100% tevreden bent van jouw beveiligingsoplossing, kunnen we over gaan tot plaatsing. Dit gebeurt op een vooraf bepaalde datum door een erkende alarminstallateur.

Tijdens de installatie wordt alles geplaatst, geactiveerd en geprogrammeerd. Daarna maken we graag tijd vrij om je met de nodige uitleg wegwijs te maken in het gebruiken van jouw beveiligingssysteem. 
Onderhoud

Een goed onderhoud is cruciaal voor de optimale werking van jouw security systeem. Homewatch Security realiseert het jaarlijks onderhoud graag voor je door een erkende installateur.
Wij volgen alles voor je op, zodat je jouw geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van het systeem.Meldkamer

Om je optimaal te beveiligen is een meldkamer sterk aangewezen. Een meldkamer is een gespecialiseerde dienst die bij inbraak, brand of paniek, de juiste nooddienst ter plaatse kan sturen. Zo ben je gerust dat er altijd hulp geboden wordt in nood.

Homewatch Security werkt samen met een erkende meldkamer. Uiteraard zijn ze 24u op 24 operationeel. Zij blijven wakker wanneer je gaat slapen! Wij werken rechtstreeks samen met de nooddiensten, zonder tussenkomst van bewakingsagenten.

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .